Ouders

Beste ouders,

Uw zoon of dochter is oud genoeg en er klaar voor om autorijles te gaan volgen? Dan komen er ineens beslist veel vragen bij kijken.


* Waar wordt de opleiding gevolgd?
* Wat kost het?
* Wie is de goedkoopste? 
* Wat is een goede rijschool?

Dit kunnen vragen zijn die bij u opkomen. Het komt vaak voor dat in het voortraject niet of minder wordt nagedacht over de veiligheid en de persoonlijke aandacht van de instructeur naar de leerling. Toch is dit een punt dat niet vergeten mag worden en worden er dan ook helaas wel eens overhaast beslissingen genomen. Ten eerste moet u, als ouder, erop kunnen vertrouwen dat uw kind veilig onderweg is. Veilig onderweg met een betrouwbare auto en een instructeur die kennis heeft van zijn vak. Een instructeur waarbij de leerling centraal staat. Uw zoon of dochter moet straks na het behalen van het rijbewijs namelijk zelfstandig, veilig en bewust aan het verkeer deel kunnnen gaan nemen.  

Er zijn enkele dingen die van invloed kunnen zijn op de prestaties die uw zoon of dochter levert tijdens de lessen.
Zo is bijvoorbeeld les krijgen van meerdere instructeurs niet leuk. Iedere keer is het toch weer wennen aan de auto en het verkeer. Stelt u zich eens voor hoe het is als je dan als beginnende automobilist ook nog aan je instructeur moet wennen. 1 instructeur voor je hele opleiding weet precies waar jouw zwakker en sterke punten liggen en kan jou daar extra in begeleiden! 
Maar past hij bij jou en past de auto bij jou?

Daarom hebben wij een "intake les". Uw zoon of dochter kan dan alvast proeven hoe het is om zelf in een auto te rijden. Tevens kan de leerling dan al beoordelen of de manier van aanpak goed aansluit bij zijn / haar verwachtingen van een autorijles instructeur. De klik moet er zijn om je op het gemak te kunnen voelen. Dit is een punt waar vaak te licht over gedacht word.
Voel je je in de lesauto op je gemak? dan heb je het rijbewijs al grotendeels op zak....

Onze auto, een Audi A3, is natuurlijk kwalitatief hoog aangeschreven en word netjes periodiek door de dealer onderhouden en gekeurd. 
We rijden in de winter op winterbanden en wij doen er wel alles aan, om de auto in top conditie te houden door op tijd servicebeurten te geven!
 

Bij Autorijschool Excellent staat de leerling voorop.
Omdat wij een zeer servicegerichte instelling hebben zullen wij er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw zoon of dochter gaat slagen voor zijn / haar rijbewijs. Daarbij is het een goed gevoel voor u als ouder om te weten dat uw zoon of dochter bij een vertrouwde rijschool lest.

Wilt u uw zoon of dochter ook een fijne lestijd geven, waarop hij of zij, net als u, jaren later nog met heel veel plezier terug kan kijken?
Neem dan contact op met Autorijschool Excellent!